Wie Breedings kiest voor haar of zijn bijeenkomst of evenement, is enthousiast. Zoals bijvoorbeeld Jane van Vliet, van Videosnacks: 

“Wat een fantastische plek. Het is lekker knus en licht. En dan ook nog eens een de warmte van de kachel én Josje. Ze geeft je meteen het gevoel dat je welkom bent. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Absolute aanrader.”

We hebben inmiddels vele mooie bedrijven mogen ontvangen. Een greep uit de namen:

Evean | Co-Care | NCOI Opleidingen | SNS Bank/Volksbank | Horizon College | Essence Trainingen Amsterdam | Iris Depassé Fotografie | Jane van Vliet Videosnacks | Fijke Willemse Business Coach | Ben jij de volgende?

Meer reviews vind je hieronder.

Rudi Varekamp, trainer Evean: Dank voor de gastvrijheid en de goede service. Prima en mooie locatie!

 

Petra van de Rijken, trainster: Een verrassende locatie waar je warm onthaald wordt en van alle gemakken voorzien. In de koude maanden een sfeervolle haard die zijn werk doet en in de zomer kunnen de terrasdeuren open. Locatie is rustig, niet afgelegen. En alles is tot in de puntjes verzorgd door Josje en Chris. Top!

 

Paula Calero Villar Van Diepen, Feng Shui Sisters: We hebben erg veel locaties bekeken voor onze workshop. Het moet namelijk uitstralen waar wij voor staan: een omgeving die in lijn staat met de natuur én goed aanvoelt. En we hebben hem gevonden in Alkmaar: Breedings! 

 

Fijke Willemse, business coach: Breedings is letterlijk een verademing voor iedereen die vanuit liefde en plezier een evenement, event of livedag wil organiseren. Mijn dag was top , mede dankzij de support van Josje en haar man Chris. Huiselijk en warm. Geniet ervan!

 

Jane van Vliet, Videosnacks:

Wat een fantastische plek. Het is lekker knus en licht. En dan ook nog eens een de warmte van de kachel én Josje. Ze geeft je meteen het gevoel dat je welkom bent. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Absolute aanrader.

 

Mirjam Lankreijer:

Wat een leuke heerlijke locatie. Ik heb ervan genoten! Thanks.

 

Fia Schooljan: 

Een heerlijk lichte ruimte op een verrassende, prachtige en warme locatie. Ook heerlijk om even buiten te zijn tussen al het groen.

 

Nicolette de Wijn & Marret Wijnker: 

Vandaag de aftrap in Breedings met onze dagtraining kennismaken met Theory-U. Er hangt een fijne sfeer op het terrein en in de locatie. Heerlijke koffie en thee, sfeervol en praktisch. Heel fijne locatie en groot genoeg voor de verschillende opstellingen tijdens onze dag. Dank je wel Josje, voor herhaling vatbaar.

 

Mariska de Kleine-Baars:

Het ziet er prachtig uit Josje. Heel veel succes gewenst, aan jouw enthousiasme zal het niet liggen.

 

Yvonne van Zoelen: 

Wat een goed initiatief! Gefeliciteerd Prachtige locatie!