Wij geloven in de stelling: doe waar je het beste in bent.
Daarom werken wij graag samen met onafhankelijke partners, die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied.
Zoals wij dat zijn op het gebied van goede service en faciliteiten.

 

Wij werken ook samen met professionele partners op het gebied van foto en video.

Wil je je evenement laten vastleggen door middel van een fotoreportage of videoregistratie?

Vul dit dan in bij Opmerkingen op het aanvraagformulier.

Catering

Voor een heerlijke vegan biologische lunch, verwijzen we je graag naar onze partners Manou en Elfrieda van Proev. Koken op hout is een van de specialiteiten van Marco Kookt. En nog een voorbeeld van allround catering is Thijs Thuis in Eten. Je kunt rechtstreeks met hen je wensen doorspreken.

Andere catering-partners die wij van harte kunnen aanbevelen zijn:

Food for the Mood
Erna’s Kunst van het Koken
Chantel’s Megelmoes
Mama Kookt
Partygarden
Deb’s Dinnerservice
Mandy’s Activ Food
Ricks Kitchen
Bergen Catering
Restaurant t Sluisje
’t Moddervrouwtje
Kook Könst

Wanneer je je keuze gemaakt hebt, kun je rechtstreeks met een van onze partners je wensen bespreken. Als je een lunch door een van hen laat verzorgen, kan deze in Breedings genuttigd worden. Kleinere gezelschappen kunnen de lunch gebruiken in De Binnenkas. Onze partners regelen bestek en servies.

 

Vermeld bij je reservering bij de cateraar dat het voor Breedings is, en je zult met de grootst mogelijke egards behandeld worden!

Horeca

Op loopafstand van Breedings, aan de overkant van de weg, is Golfbaan Sluispolder. In het restaurant van de golfbaan, ‘t Sluisje, kun je terecht voor een lunch, diner of borrel. Of je plant een break-out op de course of de driving range om een balletje te slaan.

Het centrum van Alkmaar ligt op 7 autominuten. Ook daar wemelt het van de gezellige horecagelegenheden. In het centrum van Bergen (7 minuten) en in Bergen aan Zee (10 minuten) vind je tal van leuke en gezellige restaurants. Hieronder een aantal suggesties.

Verblijf

Wanneer je een meerdaags evenement organiseert, zijn er in Alkmaar en Bergen ontzettend leuke overnachtingsmogelijkheden. De meeste kun je vinden op Trivago en Tripadvisor.

Vervoer

Je kunt Breedings uitstekend bereiken met de auto of fiets (zie Contact en route).

Wanneer je een touringcar huurt voor je gezelschap, kan deze op een paar minuten loopafstand worden geparkeerd.

Een bushalte van Connexxion ligt op 3 minuten loopafstand en je kunt zelfs per boot heel makkelijk bij Breedings komen door het Noordhollandsch Kanaal. Willen jij en je gezelschap met de boot komen? Dat kan ook. In Alkmaar vind je verscheidene rederijen die kunnen aanmeren bij een van de opstapsteigers, op een paar minuten lopen van Breedings.

Vermaak

Voor een combinatie met een externe teambuilding of een ontspannen uitstapje, doen wij je graag twee suggesties. Bij Langedijker Uitje en Hollandse Uitjes  kun je terecht voor een enorme variatie aan mogelijkheden.

Aan de overkant van het kanaal bevindt zich Molen De Gouden Engel en het naastgelegen restaurant De Molenschuur. Je kunt via De Gouden Engel contact opnemen met Vincent van der Wolf voor een workshop brood of pizza bakken.

Of misschien wil je wel lekker shoppen in Alkmaar, op de Laat en de Langestraat en de vele kleine zijstraatjes met unieke winkels, langs het strand van Bergen aan Zee wandelen, of door het historische centrum van Bergen slenteren en alle mooie winkels daar bekijken.