Wij zijn Chris van Vleuten en Josje de Klerk. Sinds augustus 2000 zijn we getrouwd.
Ons gezin bestaat uit een zelfstandig wonende zoon en dochter en een dochter van 17 die nog thuis woont.
En oh ja, natuurlijk mogen we Birka de Hond niet vergeten, de koningin van onze roedel.

Droom

Met het verrijzen van Breedings gaat er voor ons een droom in vervulling. Al jaren zeggen we tegen elkaar: ‘Hoe geweldig zou het zijn om een eigen evenementenlocatie te hebben?’ Met Breedings is dat nu een feit.

Chris (55) is videomarketeer. Hij onderneemt al sinds 1995 en heeft onder meer veel ervaring in de wereld van hospitality en locaties. In zijn presentatie deelt hij zijn kennis op het gebied van innovatie, beeld en geluid. Dit kwam goed van pas bij het kiezen van de allerbeste apparatuur voor Breedings. Een andere passie van Chris is de bevordering van toerisme via zijn bedrijf Show Me Holland.

Josje (54) is mindset & manifestatie coach. Zij leert mensen hoe zij door middel van persoonlijk leiderschap hun mooiste realiteit kunnen leven. Josje heeft een zeer brede ervaring, zowel in de corporate wereld als in de hoedanigheid van onderneemster. Van fashion tot interior design, van personal assistant tot orthomoleculair voedingsdeskundige, van schrijfster tot coach. Als personal assistant was Josje verantwoordelijk voor het account hospitality, klanttevredenheid en evenementenorganisatie.

We genieten enorm van ons gezin, mooie wandelingen met Birka de Hond, koken, lekker eten en drinken met dierbaren, vakanties, en niet te vergeten: ons werk. Wij doen echt iedere dag wat we leuk vinden.

Waar we ook erg van genieten is wanneer de zaken voor elkaar zijn.

Een goede sfeer, een chique uitstraling en top-faciliteiten: we hebben het hoog in het vaandel staan in ons eigen leven. En wat wij zelf belangrijk vinden, willen wij ook voor onze gasten.

We verheugen ons erop je te mogen ontvangen in Breedings. De kans is groot dat we je na de eerst keer nogmaals zullen mogen ontvangen.

Want Breedings is bijzonder!