Breedings: flexibele mogelijkheden

Niet alleen voor jouw zakelijke bijeenkomst kun je in Breedings terecht. Voor de meest uiteenlopende evenementen is Breedings the spot!

Indicatie capaciteit:

Theateropstelling – 70 personen
Schoolopstelling – 48 personen*
Blokopstelling – 20 personen*
U-opstelling – 18 personen*

*  Op aanvraag meer plaatsen mogelijk. Zie de pagina Prijzen.

Groot en klein

Zowel voor grotere gezelschappen (tot ongeveer 70 personen), als voor kleinere intieme bijeenkomsten is Breedings uitermate geschikt.
Kom je met een klein gezelschap? Dan verkleinen we de ruimte desgewenst met een afscheiding van planten.

Wil je je evenement laten vastleggen door middel van een fotoreportage of videoregistratie?

Vul dit dan in bij Opmerkingen op het aanvraagformulier.

Vergadering | Brainstorm

Vergaderen en brainstormen is in Breedings mogelijk voor groepen van diverse grootte, afhankelijk van de opstelling die je wilt. Wij kunnen een school-, U-, of blokopstelling voor je verzorgen. Als je andere ideeën hebt, horen we dat ook graag, zodat we met je mee kunnen denken.

Teambuilding | Werving & Selectie | Workshop

Bij bovenstaande bijeenkomsten bespreken we graag met jou de gewenste indeling. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, denken wij graag met je mee over de beste mogelijkheid.

Training | Presentatie

In de meeste gevallen wordt bij trainingen en presentaties gekozen voor theateropstelling. In deze opstelling biedt Breedings plaats aan 70 personen. Voor in de zaal is een podium, zodat het zicht van het publiek ook achter in de zaal uitstekend is.

 

Foto/video-shoot | Modeshow

Het interieur van Breedings is sfeervol, chic en toch speels. Daarmee is Breedings een supergave locatie voor een fotoshoot of een videoregistratie. Of het nu om mode, personen of objecten gaat, in Breedings wordt iedere shoot een succes.

Wanneer het lange middenpad en het podium samen gebruikt worden, ontstaat de ideale catwalk voor je modeshow.

Auditie | Kamerconcert | Optreden

Breedings beschikt over een podium en biedt in theateropstelling plaats aan 50 personen. Er zijn er een professionele geluidsinstallatie, een groot scherm met beamer en podiumverlichting aanwezig. Breedings is de perfecte locatie om audities, optredens of kamerconcerten te organiseren.

En misschien wil je de ruimte helemaal leeg hebben, voor je yoga retraite. Ook dat is mogelijk!

Herinneringen

Omdat Breedings een chique en toch intieme uitstraling heeft en de indelingsmogelijkheden helemaal naar jouw wens kunnen worden aangepast, is Breedings een bijzonder mooie locatie voor jullie ja-woord *). Hier worden herinneringen geschreven!

*) Let op: in Breedings kun je alleen je huwelijksvoltrekking plannen met een borrel na afloop om te proosten. Voor je feest en receptie verwijzen we je graag naar een geschikte locatie.

BABS

Breedings heeft een eigen huis-BABS. Wij werken samen met Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke stand Gerda Venema. Wil je jullie huwelijk door Gerda laten voltrekken, dan kun je rechtstreeks contact met haar opnemen.

Ons cadeau

Onze buurman Mischa Hulshof is bloemstylist. Wanneer jullie in Breedings elkaar het ja-woord geven, laten wij door Micha een bloemstuk plaatsen. Dit is ons cadeau aan jullie, ter ere van jullie mooiste moment.

Ring

Onze andere buurman Arnold Bakker is edelsmid. Misschien hebben jullie nog geen ringen uitgekozen en vinden jullie bij Arnold een mooi ontwerp.

Service

Welk soort evenement je ook wilt organiseren, een goede service is onze standaard. Voor een overzicht van de inbegrepen faciliteiten en de plusopties, zie de pagina Prijzen.

Maatwerk

Mocht jouw type bijeenkomst niet vermeld zijn, stuur ons dan even een mail naar info@breedings.nl. We bespreken graag de mogelijkheden met je, zodat we je een passend voorstel kunnen doen.

BINNENKAS

 

Breedings maakt gebruik van De Binnenkas van Sluistuinen als break-out ruimte tijdens bijeenkomsten. De Binnenkas is ook apart te huur voor gezelschappen tot 14 personen.

Let op: de beschikbaarheidskalender correspondeert alleen met Breedings. Huren van De Binnenkas is altijd op aanvraag

De Binnenkas kost € 80 voor de eerste twee uur en € 30 per uur voor de aansluitende uren. Prijs voor een hele dag: € 240.

De Binnenkas beschikt over een flipover, een LED-scherm en een Nespresso-apparaat en biedt ruimte aan maximaal 14 personen.